Az aktuális rész ismertetője:  Egy fiatal japán lány levágott fejét találják meg - rejtélyes álarc mögött. Booth személyesen is érintett az ügyben, mivel az elhunyt lány Ken Nakamura tokiói nyomozó húga volt, aki Booth közeli barátja, és kollégája. Az anime szerepjátékok és a prostitúció világába vezető nyomozás során Booth mindent megtesz, hogy a törvény keze utolérje jó barátja húgának gyilkosát.

Sorozat tartalma:  Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.

Írta:
  • Hart Hanson

Főszereplők:
themoviedb icon
IMDb icon
Eredeti Cím: Bones
Megjelenés dátuma:: 2009 - 04 - 30
Játékidő:: 40 min perc
Podukciós ország(ok): US
Eredeti nyelv: English | Spanish
Nézettség: 38907


Mintaképek
Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images