Az aktuális rész ismertetője:  Egy hagyományőrző egylet az amerikai polgárháború egyik csatájának újrajátszása közben csontvázra bukkan. Kiderül, hogy az illető nagyon is a modern korban élt, és fogorvos volt. Booth nyomozni kezd az ügyben, és indítékként felmerül a féltékenység, a homoszexualitás és természetesen a kapzsiság is.

Sorozat tartalma:  Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.

Írta:
  • Hart Hanson

Főszereplők:
themoviedb icon
IMDb icon
Eredeti Cím: Bones
Megjelenés dátuma:: 2010 - 01 - 28
Játékidő:: 40 min perc
Podukciós ország(ok): US
Eredeti nyelv: English | Spanish
Nézettség: 38736


Mintaképek
Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images Dr. Csont images